Bliver det iPhone 4S eller iPhone 5?

Apple kommer med iPhone 4S eller 5 i oktober 2011

Apple kommer med iPhone 4S eller 5 i oktober 2011Der er altid mange rygter om nye produkter fra Apple, og holder Apple det de plejer, så kommer der snart en ny iPhone. Men der er stor uenighed om Apple kommer med en opdatering iPhone 4S eller en hel ny iPhone 5.

Vi har en iPhone-blog, og i lang tid var vores holdning at der kommer en iPhone 5, men i løbet af de sidste uger har vi ændret holdning, og nu tror vi mest på en iPhone 4S.

Det er dog svært at gætte rigtigt når det kommer til Apple og nye produkter, men måske kommer der svar på Apples WWDC konference den 6 juni. Her vil Steve Jobs præsentere iCloud, IOS 5 og Mac OS X 10.7 Lion til Apples computere.

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field