Google hangout er fantastisk til markedsføring og få nye kunder

Jeg er begyndt at holde Google hangouts, som jeg ser store muligheder i, og som er effektive til markedsføring og skabe kontakt til nye kunder. I dette blog indlæg deler jeg en video fra et af de første hangouts, som jeg lavede sammen med min kammerat Maros. Vi snakker om en enestående Empower Network event i Miami og personlig udvikling. Se videoen her:
YouTube-forhåndsvisningsbillede
I USA oplevede jeg, at alle der vil lave online forretning og tiltrække kunder til at købe deres produkter og services online. De bruger mere og mere Google live hangouts, så jeg er sikker på, at det også vil ske i Danmark. Mange kunder i dag køber ikke et produkt eller service på grund af firmaet eller produktet. Men de vil i højre grad gerne lære menneskerne bag firmaet og produkterne at kende.

Så gør du lige som mig, at du markedsføre og sælger produkter og services på internettet, og gerne vil have succes med det. Så er det vigtigt at du markedsføre og brander dig selv, fordi hvis kunderne kender dig og føler at de kan stole på dig. Så er det meget nemmere for dig at sælge, og du får mange faste kunder, som vil købe igen og igen fra dig.

Hvad venter du på? Du skal i gang med at lave Google live hangouts, hvis du vil have succes på internettet i dag, og det vil du jo gerne ikke? Har du spørgsmål vedr. at lave et hangout, eller kunne du tænke dig at være med på et hangout?, så er du velkommen til at kontakte mig her!

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field