Huset i Himmerland er til salg og der er både erhverv og bolig

Facebook-annonce2Det er blevet tid til en ny adresse, og derfor er huset her i Himmerland til salg. Det var ikke meningen for nogle måneder siden, fordi jeg er meget glad for at bo her. Jeg er tæt på motorvejen og det går hurtigt at komme til Aarhus eller Aalborg. Der er kun 2 km hen til Rold skov og fantastisk natur, som jeg nyder rigtig meget.

Det er en meget velholdt landejendom med plads til både erhverv og privat bolig, så der er mange muligheder her. Men jeg har ikke brug for så meget plads mere, og det er både privat og erhvervsmæssig. Det er en af de store grunde til at jeg vil sælge, da jeg ganske enkelt ikke bruger hele huset mere.

Det har været fantastisk at have så meget plads, og det har også givet en masse sjove og gode oplevelser. Så det har været en svær beslutning at sælge huset, men jeg har besluttet at ændre min livsstil og derfor vil jeg ikke mere eje et hus. Jeg vil leve en meget mere simpel livsstil, hvor jeg ikke ejer en masse ting, og det vil jeg blogge mere om senere.

Det bliver en livsstil som giver mig mere frihed til at rejse og gøre de ting, som jeg har en stor passion for. Jeg er sikker på, at jeg vil finde en køber til huset, som vil få stor frihed ved at bo her, fordi de kan her gøre de ting, som de har en stor passion for.

Vil du gerne se billeder og læse mere om huset, så klik på dette link: http://roldvej94.dk/

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field