Jeg er et Freak på Internet Marketing Freaks Facebook side

Jeg har startet en spændende Facebook side sammen med nogle venner, og vi er Internet Marketing Freaks 🙂 Vi har alle en stor passion for online marketing, og det den passion vi deler på siden. Vi giver en masse tips og råd om marketing og gør det samtidigt med at vi har det sjovt!
Facebook-imf
Vi holder hver uge live Google hangouts, hvor vi deler vores passion med værdifuld viden, og det er også en fantastisk måde for at du kan lære os at kende. Vil du gerne lære, hvordan du selv kan holde hangouts, så kan vi også undervise i det?

Vi har også en kæmpe passion for personlig udvikling, så det fortæller vi også om, fordi det er nøglen til din succes! Du vil gerne have succes ikke? 🙂 Det er vigtigt at du lære at skabe det rigtige mindset, som vil hjælpe dig med at få succes med internet marketing.

Vil du møde The Freaks og se hvad vi laver, så mød os her på Facebook: https://www.facebook.com/internetmarketingfreaks

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field