Sjovt latterkursus til fest, polterabend og firma arrangement

Sjovt latterkursus til fest, polterabend og firma arrangementSkal du holde en polterabend, firmaarrangement eller en anden form for fest, og har du lyst til at tilføje en sjov og anderledes aktivitet, så prøv et latterkursus med Latterinstruktør Thomas Justesen.
Latterkurset er velegnet til at ryste folk sammen, og skaber en sjov og positiv stemning. Kurset kan tilpasses det enkelte arrangement og varigheden er typisk en halv til en hel time.

Et latterkursus består af sjove øvelser, hvor deltagerne skal smitte hinanden med deres latter. Der indgår nogle øvelser hvor deltagerne skal ned på gulvet, men for at tage hensyn til en evt. fin påklædning, kan denne øvelse undlades. Stedet hvor kurset skal afholdes, er det vigtigt, at der er god gulvplads, og det er også bedst, hvis deltagerne ikke har drukket for meget alkohol inden kursets start.

Deltagerne vil med garanti få en sjov og anderledes oplevelse, og feststemningen løftes til et helt nyt niveau!

Har du spørgsmål eller lyst til at bestille et latterkursus, er du velkommen til at kontakte Latterinstruktør Thomas Justesen her på siden. Du kan også se billeder og læse mere om latterkurset her på vores hjemmeside – delattergale.dk

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field