LR har lanceret LR-Joyce smykkekollektion til kvinder og mænd

Smykke kollektion med LR Joyce og Emma Heming-Willis

Smykke kollektion med LR Joyce og Emma Heming-WillisLR har gjort det igen, og lanceret en hel ny smykkekollektion, LR Joyce! Det er en unik og meget eksklusiv smykkekollektion, og navnet LR.Joyce er en sammenlægning af orderne “joy” (glæde) og “choice” (valg).

Der er smykker for alle, og det er både herrer og damer, samt i alle prisklasser. Der er i smykkekollektionen et stort udvalg af ægte sølvsmykker med/uden diverse sten, samt platering med bl.a. ægte guld eller rhodium.

Der er et tema i smykkekollektionen, og det er den smukke ornament “Flower of Life”, som er en del af alle smykkerne. Det giver et unikt design, og gør det muligt at kombinere smykkerne.

LR Joyce bliver smukt præsenteret i samarbejde med den smukke og international kendte topmodel Emma Heming-Willis. Emma er ikke kun på forsiden af LR’s smykkekatalog, men Emma har også været med til at designe hendes egen smykkelinie og har desuden selv designet eksklusive sko-smykker.

LR Joyce smykkekollektion bliver allerede modtaget med begejstring, og mon ikke mange af smykkerne finder vej under juletræet i år? 🙂

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field