4 tips til at tjene penge ved at blogge

4 tips til at tjene penge ved at blogge

4 tips til at tjene penge ved at bloggeØnsker du at tjene penge ved at blogge? Det er bestemt muligt! Mange mennesker har en blog og de skriver oftest nogle ekstraordinære blog indlæg, men hvis du søger at tjene en anstændig sum penge, så du har brug for mere end netop det.
Du har brug for at tiltrække rigtig mange besøgende til din blog. Så hvordan kan det gøres? Det er præcis derfor, jeg har skrevet dette blog indlæg. Læs videre for at lære mere om de fire blogging tips, som du bør følge:

1. Fokus på at din blog handler om et niche emne
Hvorfor er det nu så vigtigt? Hvis du skriver om et bredt emne og dermed til et bredere marked, så betyder det tonsvis af konkurrence. Hvilket vil gøre det meget svært for dig at konkurrere, og få de øverste pladser på søgemaskinerne. På den anden side vil et snævert niche emne være meget lettere at dominere, så du kan tjene penge hurtigere. Spørg dig selv, ville du foretrække at være en stor fisk i en lille dam eller en lille fisk i et hav fyldt med hajer?

2. Indarbejde de rigtige søgeord i dine artikler
Hvorfor er søgeord så vigtigt for succes med at blogge? Det er fordi de er afgørende for om din blog får de øverste pladser på søgemaskiner. Efter alt er der ingen, som vælger resultaterne på side 7 eller 10 ved en søgning på Google for at finde de oplysninger, de har brug for. I stedet vil de holde sig til de første par sider, og det er der din blog skal være.
Ved at indarbejde populære søgeord fra dit niche emne i dine blog indlæg (disse søgeord kan findes ved hjælp af et søgeordværktøj). Derved kan du få synlighed og besøgende fra søgemaskiner som Google, og det vil du gerne have ikke? Men du skal huske ikke at skrive og anvende dine søgeord for mange gange i en artikel eller de forkerte søgeord.

3. Nogensinde hørt udtrykket at gode artikler er konge?
Hvis kvaliteten af dine artikler er for dårlig, så vil du ikke få så mange besøgende, som derfor betyder ingen muligheder for at tjene penge. Hvis det var for nogle år siden, så kunne det have gået med mindre gode artikler. Men i dag skal det være kvalitet og interessante artikler, fordi det er den eneste måde du kan overbevise de besøgende om at blive på din blog og købe fra dig. Ville du køber fra en blog med dårlige artikler? Jeg tror det ikke!

4. Tjene penge på din blog
Sidst, men ikke mindst så skal du tjene penge direkte fra din blog, og dette kan gøres ved at gøre et eller en kombination af følgende:

– Affiliate links
– Sponsorerede annoncer
– Sælg dine egne produkter, tjenester eller eBooks.

Inden jeg slutter dette blog indlæg, vil jeg have dig til at huske dette lille tip til effektivt at tjene penge ved at blogge: Først skal du skabe en blog med kvalitetsindhold, så koncentrere dig om at få besøgende, og så endelig er det tid for dig at tjene penge.

Results vary. See average earnings to http://how2besuccessfulonline.com/ipasearnings

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field