Min drøm er at rejse rundt i verden mens jeg arbejder online

DCIM100GOPROJeg vil have min frihed igen, og derfor er jeg i gang med at sælge alt det jeg ejer i Danmark. Motorcyklen og lidt andet er solgt, så der går nok nogle måneder før alt er solgt. Jeg har i mange år drømt om at gøre dette, så jeg vil have mere frihed og leve en mere simpel livsstil.

Det bliver det som mange kalder ”The Laptop Lifestyle”, hvor jeg arbejder online fra min bærbar computer. Når bare jeg kan finde en internet forbindelse, så kan jeg drive min forretning fra det sted. Det er frihed for mig, og giver mig mulighed for at rejse rundt i verden og bo forskellige steder.

Det gør at jeg vil opleve forskellige kulture og lande, samt få en masse nye og spændende oplevelser. Derved får jeg mange nye historier, som jeg kan blogge om og dele en masse billeder og video på internettet. Det vil give mange besøgende til mine blogs, hjemmesider og profiler på forskellige sociale medier, som Twitter, Facebook og Youtube. Det skaber flere kunder til mine online forretninger, så der er en mening med det jeg gør!

Det er på den måden at jeg kan skabe en løn til mig selv, mens jeg lever min drøm ved at rejse rundt i verden! Jeg glæder mig rigtig meget til den simpel livsstil, og alle de fantastiske oplevelser der venter derude i verden!

Du kan selvfølgelig følge min rejse på mine blog, og jeg har også denne Facebook side: https://www.facebook.com/elskeratrejsedk Har du spørgsmål?, så skriv til mig! – Ha’ en fantastisk dag! 🙂

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field