Min historie om et liv med socialfobi og hvordan jeg blev helbredt

Jeg har for første gang fortalt min historie på et live Google hangout, om et liv med socialfobi. Det var i 34 år en stor del af mit liv, og i mange situationer styrede det mit liv. Jeg var rigtig god til at holde min socialfobi hemmelig, og for 8 år siden blev jeg klar over at det var grunden til, at jeg ikke havde det godt. Se Google hangout her:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

I alle de år med socialfobi var der mange op- og nedture, så det var en stor lettelse, da jeg begyndte at gøre forskellige ting, som langsomt gjorde at jeg fik det bedre. Jeg arbejdede mere og mere med personlig udvikling, motion og Tankefeltterapi. Det begyndte at give resultater og jeg fik det bedre og bedre med at være social med andre mennesker.

Mit liv ændrede sig meget og det var meget positivt, så min socialfobi ikke mere styrede mit liv. Der er nu gået 8 år og de sidste 2-3 år har jeg ikke haft meget fokus på, at blive ved med at få det bedre og bedre. Så min personlige udvikling har været meget det samme, og jeg var gået lidt i stå, da jeg følte at jeg havde det meget godt.

De sidste 4-6 måneder er det sket noget fantastisk, fordi jeg igen har fået lyst til at arbejde med personlig udvikling. Jeg føler, at jeg er helbredt for socialfobi, men jeg har indset, at jeg kan udvikle mig endnu mere. Sådan at jeg faktisk bliver helbredt endnu mere, og kan bruge min historie med socialfobi til noget værdifuldt.

Jeg har indset at der er rigtig mange mennesker derude, og måske er du en af dem?, som har brug for at høre min historie. Så du måske kan finde inspiration og håb, og begynde et nyt liv med mindre eller ingen socialfobi (eller en anden fobi)! Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig!

Thomas Justesen

Jeg har en kæmpe passion og interesse i blogging, online markedsføring og personlig udvikling, så det er oftest de emner, som jeg blogger om. Jeg underviser og coacher personer i at blogge og lave online forretning. Har du lyst til at have din egen blog, og lære hvordan du får succes med internet marketing?, så skal du se denne video, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field